Serviciul "14 de zile drept de retur" este valabil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la ceasuridemana.md

Pentru a beneficia de acest serviciu, produsul trebuie sa se incadreze in conditiile de retur mentionate mai jos. De asemenea formularul de retur, trebuie completat cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa 30 de zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

Cum se face returul:

1.Prin serviciul de curierat agreat. Completezi FORMULARUL DE RETUR si produsul va fi preluat de catre un agent in vederea returnarii catre vanzator.
2.Dupa aprobarea formularului de retur, vei fi notificat prin e-mail asupra cererii, urmand ca produsul sa fie trimis prin curier catre vanzator la adresa specificata de acesta.
Te rugam ca in momentul expedierii obligatoriu prezentati 0 copie a facturii (sau orice alt act care sa demonstreze achizitia)

In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre ceasuridemana.md si nu vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata.

Returnarea banilor:
In cazul in care sunt respectate conditiile de retur, ceasuridemana.md se angajeaza sa returneze beneficiarului suma achitata pentru produsul returnat, in maximum 7 zile de la receptionarea produsului de catre vanzator.